Ως την καλύτερη αρχή για την επαγγελματική του καριέρα χαρακτήρισε το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΑΕΚ ο 17χρονος Κώστας Βλάχος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

«Δεν κατάφερα να κοιμηθώ χθες βράδυ, γιατί μου βγήκε λίγο άγχος. Είμαι πολύ χαρούμενος εγώ και η οικογένειά μου, γιατί είναι το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο» είπε αρχικά ο Κώστας Βλάχος ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην επιλογή της ΑΕΚ και την απόρριψη της Μίλαν, δήλωσε: «Ήθελα να υπογράψω. Το ήθελα από μικρός και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη αρχή για να παίξω. Στη Μίλαν είναι πολύ πιο δύσκολο. Η ΑΕΚ προωθεί ταλέντα λόγω της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται».

Ο Βλάχος μίλησε και για τις εγκαταστάσεις της Τβέντε: «Είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες, τα γήπεδα, οι εγκαταστάσεις και κρίμα που δεν τα έχουμε και αυτά εδώ, γιατί έχουμε πολλά ταλέντα».

Το νέο απόκτημα της «Ένωσης» δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όσους συνέβαλαν στη μετεγγραφή του: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Supporters, τον κ. Κασνακίδη, τον κ. Δημητρέλο, τον κ. Γκρέταρσον και όσους πίστεψαν σε εμένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν κάνει έξτρα προπονήσεις, υποστήριξε: «Δεν έχω χρόνο, αλλά θέλω να διαθέσω για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου».

Χαρακτήρισε πρότυπό του τον Τραϊανό Δέλλα, ενώ για τα θετικά στοιχεία που διαθέτει είπε: «Τα καλά μου στοιχεία, από ό,τι μου λένε οι προπονητές μου, είναι ότι παίζω με το μυαλό μου, πρέπει όμως να βελτιώσω την ταχύτητά μου και φυσικά να δουλέψω πάρα πολύ για να μπω στην πρώτη ομάδα».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης