Με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της θα πορευτεί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν η Ίντερ.

Παρά τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για πρόωρη αντικατάστασή του, μετά και την ήττα από την Γιουβέντους με 2-0 την Κυριακή, ο πρόεδρος των «νερατζούρι», Μάσιμο Μοράτι ξεκαθάρισε ότι ο Ιταλός προπονητής θα παραμείνει στη θέση του μέχρι τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πλήγμα που χάσαμε, γιατί στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Αλλά, όταν δεν μπορείς να σκοράρεις, τότε δεν γίνεται να κερδίσεις» ανέφερε για την ήττα από τη «βέκια σινιόρα» ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τον μέλλον του Ρανιέρι στην ομάδα, τόνισε ότι «θα τελειώσουμε τη χρονιά μαζί του», αποφεύγοντας να πει κάτι για την επόμενη σεζόν.

Ο Μοράτι πιστεύει ότι, αφού η Ίντερ είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα, μπορούν να δοθούν ευκαιρίες σε μερικούς παίκτες από την ομάδα νέων του συλλόγου, η οποία πρόσφατα κέρδισε ένα διεθνές τουρνουά στο Λονδίνο.

Ο πρόεδρος των Μιλανέζων δήλωσε σχετικά: «Είναι αρκετά νέοι και ο προπονητής θα αποφασίσει αν μπορούν να παίξουν σε τόσο υψηλό επίπεδο, όπως είναι αυτό της Serie A. Εγώ δεν είμαι προπονητής, αλλά νομίζω πως τρεις ή τέσσερις από αυτούς θα μπορούσαν να αγωνιστούν στα εναπομείναντα παιχνίδια για μερικά λεπτά και ίσως και παραπάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης