Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League βρέθηκε σήμερα ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, καθώς εκδικάστηκε η υπόθεσή του.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΟΦΗ στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση κοκαΐνης, (βρέθηκε και στο πρώτο και στο δεύτερο δείγμα του), ρίχνοντας το φταίξιμο σε μία πίπα που κάπνισε χωρίς να γνωρίζει τι έχει μέσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω μια υποψία για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ, την Πέμπτη (23/2), είχα μια συνάντηση με οπαδούς της ομάδας που μου ζήτησαν μια φανέλα μου. Επειδή δεν είχα να τους δώσω, τους κάλεσα το βράδυ στο σπίτι μου.

Όντως, ήρθαν, ανέβηκαν στο σπίτι και παρήγγειλα φαγητά και μπύρες. Μου πρόσφεραν ένα τσιγάρο και επειδή καπνίζω περιστασιακά, κάπνισα και τότε. Ενα από τα παιδιά, έφτιαχνε μια πίπα, βάζοντας μέσα καπνό. Μου είπε ‘δοκίμασε’ και δοκίμασα. Ενιωσα μια ζαλάδα, αλλά θεώρησα ότι ήταν από τις μπύρες και δεν έδωσα σημασία. Πιθανόν να υπήρχε εκεί κάποια ουσία» ανέφερε ο 38χρονος κίπερ.

Εν συνεχεία τόνισε ότι «Δεν έχω κάνει ποτέ χρήση τέτοιων ουσιών. Είμαι σοβαρός άνθρωπος, οικογενειάρχης και έχω 2 παιδιά. Είμαι 38 χρονών, προσέχω που είμαι και τι κάνω. Ποτέ δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα γραφής στην μέχρι τώρα καριέρα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΟΦΗ -που επίσης είναι κατηγορούμενη- εκπροσωπήθηκε από τον Ντίνο Μανταδάκη. Ο κύριος Μανταδάκης τόνισε ότι ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης ουδέποτε έχει δώσει δικαιώματα με την συμπεριφορά του στα δύο χρόνια της παρουσίας του στον ΟΦΗ ενώ υπογράμμισε ότι «οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ δεν εμπλέκονται με ουσίες που έχουν σχέση με την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης