Μετά από 16 χρόνια ο Τσάβι πρόκειται να πει «αντίο» στην Μπαρτσελόνα για να εγκατασταθεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα παίξει στο πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής (MLS) και η οποία έχει ήδη αποκτήσει τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Νταβίντ Βίγια.

Αυτό αναμένει η ισπανική εφημερίδα «Sport», που γράφει ότι η επικείμενη συμφωνία μεταξύ του 34χρονου Ισπανού διεθνή μέσου και της Νέας Υόρκης θα επισημοποιηθεί αυτή την εβδομάδα, πιθανότατα την Πέμπτη, και θα αφορά συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσάβι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την καταλανική ομάδα στα τέλη του 2012 και το επέκτεινε ως το 2016, αλλά η άφιξη του νέου προπονητή Λουίς Ενρίκε, με τον οποίο είχε υπάρξει συμπαίκτης στους «μπλαουγκράνα», πιθανότατα τον οδήγησε στην απόφαση να εξετάσει άλλες επιλογές.

Στη «μυθική» καριέρα του ο Τσάβι έχει κερδίσει 22 τίτλους με την Μπαρτσελόνα (συμπεριλαμβανομένων τριών Τσάμπιονς Λιγκ και επτά πρωταθλημάτων), ενώ με την Εθνική Ισπανίας αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2010 και πρωταθλητής Ευρώπης το 2008 (Αυστρία/Ελβετία) και το 2012 (Πολωνία/Ουκρανία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης