Για τη συμμετοχή του και τους στόχους του στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης μίλησε ο Λούης Τσάτουμας.

Ο κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο μήκος θα λάβει μέρος για τέταρτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, με την καλύτερη του εμφάνιση να είναι αυτή το 2006 στη Μόσχα, όταν και είχε καταλάβει την 4η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο είναι λογικό να ψάχνεις το καλύτερο δυνατό. Τη συμμετοχή στον τελικό και φυσικά ένα μετάλλιο» ανέφερε αρχικά ο Τσάτουμας και συνέχισε:

«Το επίπεδο του αγώνα θα είναι καλό καθώς υπάρχουν αρκετοί αθλητές που δείχνουν ότι μπορούν να κυμανθούν σε υψηλές επιδόσεις. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να αποδώσω αυτό που μπορώ».

Όσον αφορά την προετοιμασία του ο Μεσσήνιος άλτης δήλωσε: «Στη διάρκεια της σεζόν είχα την ευκαιρία να κάνω μια σειρά από αγώνες, από τους οποίους σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Υπήρξαν και τα απρόβλεπτα προβλήματα, όπως, ο αγώνας στη Στοκχόλμη όπου αναγκάστηκα να εγκαταλείψω, λόγω ενοχλήσεων στη φτέρνα, όμως, αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από τις 9 ως τις 11 Μαρτίου 2012 στην Κωνσταντινούπολη.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης