Στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM 92,8» μίλησε ο Δημήτρης Τσαλδάρης, χαρακτηρίζοντας άρρωστο τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Έλληνας γκαρντ παράλληλα αναφέρθηκε στην πολύτιμη νίκη της ομάδας του επί του ΑΓΟΡ, τα γενέθλια του συλλόγου, αλλά και την πρόταση που είχε από τον ιταλική Μπιέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος του Άρη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εμφάνιση και τη νίκη επί του Ρεθύμνου: «Ήταν μια επιβεβαίωση ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Κερδίσαμε σχετικά άνετα μια ομάδα που κάνει καλή χρονιά. Κάνουμε καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο και είμαστε σε ανοδική πορεία».

Για το τι έφταιξε και ο Άρης πλέον δεν έχει την τύχη στα χέρια του για την εξάδα: «Ένα σημαντικό κομμάτι είναι η απειρία, καθώς έχουμε πολλά νέα παιδιά. Άργησαν να προσαρμοστούν και ο Αρης δεν είναι και η πιο εύκολη ομάδα σε αυτό το κομμάτι. Κάναμε κάποια λάθη τα οποία μας στοίχισαν και τώρα τρέχουμε να προλάβουμε. Επίσης έλειπαν παίκτες σε παιχνίδια κλειδιά αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Προσωπικά, πάντα θέλω η ομάδα μου να έχει την τύχη της στα χέρια της. Αυτή τη στιγμή εξαρτόμαστε από τον Πανιώνιο ο οποίος πρέπει να νικήσει μέσα στην Καβάλα και να νικήσουμε εμείς στην έδρα του Περιστερίου. Με τη διακοπή θα είμαστε ακόμα πιο βελτιωμένοι και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Για το πώς βρήκαν τα 98 χρόνια στον σύλλογο και γενικά για την κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό:
«Ο ελληνικός αθλητισμός είναι άρρωστος. Όσον αφορά το μπάσκετ, έχει πολλά προβλήματα τα οποία μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε να λύνονται. Κάποια στιγμή θα είναι καλό να βάλουμε τα πράγματα κάτω να συζητήσουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση γιατί δεν πάει άλλο. Είναι κρίμα γιατί το ελληνικό μπάσκετ είναι ψηλά και δίνει πολλά στην ελληνική κοινωνία».

Για την πρόταση που του είχε πριν από λίγο καιρό από την ιταλική Μπιέλα: «Τα πράγματα είναι απλά. Υπήρχε μια πρόταση, την παρουσίασα στη διοίκηση και αυτή αποφάσισε να με κρατήσει στην ομάδα. Αυτό δείχνει ότι υπάρχουν φυσικά στόχοι στην ομάδα. Να βγούμε δηλαδή στην έκτη θέση και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης