Ιδανικότερο ντεμπούτο ως head coach δεν θα μπορούσε να κάνει ο Μίλαν Τόμιτς, καθώς υπό τις οδηγίες του ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το «δεξί» στη φετινή Ευρωλίγκα, σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της διοργάνωσης μάλιστα, όπως είναι εκείνη της Βαλένθια.

«Ξέραμε ότι η Βαλένθια παίζει πολύ σκληρή άμυνα επάνω στη μπάλα. Παίζει σκληρή άμυνα στην έδρα της. Αντιδράσαμε σωστά όταν βρεθήκαμε τέσσερις πόντους πίσω, με αρκετή συγκέντρωση στην άμυνα καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι» δήλωσε ο Τόμιτς αναλύοντας το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν σημαντικό να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να ξοδέψουμε σωστά τα φάουλ που είχαμε για να μην επιτρέψουμε στη Βαλένθια να τρέξει, όπως της αρέσει. Δώσαμε μόνο έναν-δύο αιφνιδιασμούς και σε αυτόν τον τομέα κάναμε εξαιρετική δουλειά» πρόσθεσε.

Ταυτόχρονα, εγκωμίασε για την προσφορά τους τον Σπανούλη και τον Πέτγουεϊ. «Θέλω να σταθώ στον Πέτγουεϊ, ο οποίος σήμερα μπορεί να μη σκόραρε αλλά ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας.Σε ό,τι είχαμε ετοιμάσει στην άμυνα και στις αλλαγές το έκανε. Ήταν… παντού. Θέλω να σταθώ και στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος για άλλη μια φορά έδειξε γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή» υπογράμμισε ο Τόμιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης