To Metropolitan General ανακοινώνει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ B.C. (Basketball Club) για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, ως Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας της Ομάδας, θωρακίζοντας τον πιο πολύτιμο τομέα της, αυτόν της υγείας.

Συγκεκριμένα, θα παρέχει στους παίκτες και την ομάδα υποδομής της «Βασίλισσας» υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε επίπεδο πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης. Διευθυντής του ιατρικού επιτελείου της Ομάδας είναι ο Dr. Φραγκίσκος Ξυπνητός, Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Ώμου-Γόνατος του Μetropolitan General, με άμεσο συνεργάτη τον ορθοπαιδικό χειρουργό, κ. Στέφανο Καϊάφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι για 5η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο παραμένουν επικεφαλής της ομάδας αποκατάστασης οι Διευθυντές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Μetropolitan General, κ.κ. Σταύρος Τόϊλος και Κώστας Ψαρογιώργος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιατρική υποστήριξη των παικτών έχει ήδη ξεκινήσει ενώ έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία ο πρώτος κύκλος των προληπτικών αιματολογικών, καρδιολογικών και εργομετρικών ελέγχων.

Ευχόμαστε στους παίκτες της «Βασίλισσας» υγεία και πολλές επιτυχίες!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης