Αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ: Τι δηλώνουν Καλάθης και Αντετοκούνμπο για τον αποψινό αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάουνας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018, 15:50
Αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ: Τι δηλώνουν Καλάθης και Αντετοκούνμπο για τον αποψινό αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάουνας
Οι Νικ Καλάθης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για τον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού Superfoods με την Ζαλγκίρις Κάουνας (21.15), στο ΟΑΚΑ και τον στόχο της ομάδας στην Euroleague.

«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι, για εμάς, τους αντιπάλους και την ψυχολογία μας. Πρέπει να μπούμε σε νικηφόρα πορεία και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ. Στο τέλος της σεζόν ελπίζουμε να είμαστε στη Σερβία και να κάνουμε κάτι ξεχωριστό», δηλώνει ο Νικ Καλάθης.

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ανακάμψουμε, γιατί προερχόμαστε από δύο ήττες στην Euroleague. Στόχος μας είναι το καλύτερο. Να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την σεζόν και να μπούμε δυνατά στην post-season»,τονίζει στον ΟΠΑΠ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Οι δύο πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού Superfoods κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο της ομάδας. «Μας δίνει ενέργεια ο κόσμος. Μας δίνει ρυθμό σε κάθε παιχνίδι. Είναι τρελάρες!», δηλώνει στον ΟΠΑΠ ο Καλάθης. «Μας βοηθάει πολύ ο κόσμος. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους. Στηρίζουν την προσπάθειά μας. Μας δίνουν ώθηση σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε», προσθέτει ο Αντετοκούνμπο.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018, 15:50