Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Super League, ο Άρης επικράτησε με ανατροπή 4-2 του Πανιώνιου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Μασάδο, η οποία έφτασε τους 39 βαθμούς, διατηρώντας τις ελπίδες της για την είσοδο στα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους «κυανέρυθρους» που προηγήθηκαν 2-1 με τον Κούτσι στο 63΄ (ο ίδιος παίκτης είχε ισοφαρίσει στο 39΄) ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από δύο συνεχόμενες επιτυχίες.

Ο Φατί άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς στο 33΄, ο Ούμπιντες ισοφάρισε σε 2-2 στο 72΄, ο Τριανταφυλλάκος στο 76΄ έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Νέτο στο 78΄ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έγιναν απειλητικοί σε δυο-τρεις περιπτώσεις με τον Ούμπιντες, τα σουτ του οποίου ωστόσο δεν βρήκαν στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο Αργεντινός άσος του Άρη στο 33ο λεπτό ήταν αυτός που… σέρβιρε το γκολ στον Φατί, με τον τελευταίο να πιάνει την κεφαλιά στην «καρδιά» της περιοχής του Πανιώνιου, κάνοντας το 1-0 για τους Θεσσαλονικείς.

Η χαρά των γηπεδούχων ωστόσο κράτησε για λίγο… Στο 39’ ο «ιστορικός» με τον Κούτσι ισοφάρισε σε 1-1, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους γηπεδούχους, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 63′.

Ο Μενδρινός, ο οποίος επέστρεψε στο Βικελίδης, μετά την αποχώρησή του από τον Άρη, κυνήγησε μία χαμένη φάση και, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Τσουκάνη, σούταρε, με την μπάλα, ύστερα από κόντρα, να φτάνει στον Κούτσι, που έκανε το 2-1 για τον Πανιώνιο.

Ο Άρης, πάντως, παρά την ψυχρολουσία που δέχθηκε, κατάφερε να αντιδράσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 72′ ο Ούμπιντες μπήκε σφήνα στην καρδιά της περιοχής του Πανιωνίου και με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-2, δίνοντας το σύνθημα για την αντεπίθεση.

Το 3-2 για τους γηπεδούχους έκανε ο Τριανταφυλλάκος, που είχε μπει ως αλλαγή, με ένα όμορφο σουτ στον αέρα, ενώ ο Άρης «σφράγισε» τη νίκη στο 78ο λεπτό με τον Νέτο.

Κίτρινες: Καζναφέρης (62′), Τριανταφυλλάκος (77′)-Αντούνιες (25΄), Κούρντι (32′), Σιόβας (65′)

Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Τσουκάνης, Σανκαρέ, Ντίκο, Καζναφέρης, Φατί, Κανούλας (46′ Παπαζαχαρίας), Νέτο, Ακόστα (24′ λ.τρ. Γιαννιώτας), Ουμπίδες, Καπετάνος (64′ Τριανταφυλλάκος).

Πανιώνιος (Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Κούρντι, Όμο, Σιόβας, Αντούνιες (71′ Γουνδουλάκης), Πιέρ, Ρόβας, Μενδρινός, Ρόκας, Ντιμπαλά, Κούτσι (80′ Οκόγιε).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης