Ο Μανουέλ Μασάδο λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Άρης μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου με προοπτική ανανέωσης και για την επόμενη, βρέθηκε στα στούντιο του ΑΡΗΣ FM 92,8 και έδωσε την πρώτη του εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Σε αυτήν ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Άρη μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως την είδε στα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και το πρωτάθλημα της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Μασάδο δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και θα κάνω σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων. Η εντύπωση για την ομάδα είναι αρκετά θετική, γιατί είδα πρόοδο από τον αγώνα κυπέλλου στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο. Αυτό το οποίο ελπίζουμε είναι αυτή την πρόοδο που είδαμε να συνεχίσει να υπάρχει με τη δική μας δουλειά και στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο χρειάζεται τους 3 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, είδα την ομάδα σε μια ήττα και σε μια ισοπαλία, τώρα μακάρι να πετύχουμε μια νίκη. Όσο αφορά τα θέλω μου, το έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση, αλλά πρέπει πρώτα να δούμε την ομάδα, να αξιολογήσουμε τους ποδοσφαιριστές και πώς θα γίνουμε καλύτερη ομάδα».

Για το γεγονός που επέλεξε για πρώτη φορά να δουλέψει με ομάδα εκτός Πορτογαλίας, υπογράμμισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω εργαστεί πολλά χρόνια στην Πορτογαλία και έχω καταφέρει με μικρομεσαίες ομάδες τους στόχους μας, καθώς τις οδήγησα 6 φορές στην έξοδό τους στην Ευρώπη. Έτσι, όταν σκέφτηκα ότι η δυνατότητα να δουλέψω σε μία από τις μεγάλες ομάδες είναι μικρή και ότι ήρθε ο καιρός να δοκιμάσω και εκτός συνόρων, επέλεξα να ψάξω άλλες αγορές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης