Τέσσερα είναι τα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας, έπειτα από την απομάκρυνση του Κλάουντιο Ρανιέρι.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, ο επόμενος προπονητής της «γαλανόλευκης» πρέπει να είναι καλός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Ως εκ τούτου, εξετάζουν λύσεις είτε Ελλήνων τεχνικών είτε προπονητών που έχουν περάσει κατά το παρελθόν από τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτο όνομα που ακούστηκε στους διαδρόμους της Ομοσπονδίας είναι εκείνο του Γιώργου Δώνη, ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και η περίπτωσή του μόνο ως απλή δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Παρόμοια είναι και η κατάσταση για τον Άγγελο Αναστασιάδη, το όνομα του οποίου έπεσε στο τραπέζι. Το αγκάθι για την επίτευξη συμφωνίας όμως δεν είναι άλλο από το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Μια ακόμα υπό εξέταση λύση είναι εκείνη του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Εθνικής Γεωργίας έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Πολωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταίος, αλλά όχι… έσχατος είναι ο Σάκης Τσιώλης, το όνομα του οποίου κυκλοφόρησε από τις πρώτες ώρες της αποπομπής του Ρανιέρι.

Πάντως, οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας υπογραμμίζουν ότι δεν πρόκειται να γίνουν βιαστικές κινήσεις, δεδομένου ότι η επόμενη επίσημη υποχρέωση της εθνικής ομάδας είναι στα τέλη Μαρτίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης