Τι κι αν στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έκανε νύξη για τη διαιτησία του ματς;

Ο τεχνικός των Ισραηλινών, μιλώντας στα ισραηλινά Μέσα, άφησε αιχμές για τη γενική αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του από τους ρέφερι στο πέμπτο ματς των προημιτελικών της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πρόβλημά μου με τη διαιτησία δεν είναι στην τελευταία φάση του Μπερστάιν, αλλά στη γενική αντιμετώπιση που είχαμε. Ένιωσα άβολα από τη διαιτησία, σε όλο το ματς. Η τελευταία φάση δεν είναι το θέμα, καθώς υπήρχε αυτή τη τάση από το ξεκίνημα του ματς», είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ και πρόσθεσε: «Τη φετινή χρονιά πετύχαμε τον στόχο μας στην Ευρώπη, στη φάση που φτάσαμε και την εντυπωσιακή σειρά που είχαμε. Ο τρόπος που αγωνιστήκαμε ήταν εξαιρετικός και κανείς δεν θα πρέπει να ντρέπεται που δεν προκριθήκαμε στο Final 4. Έχουμε και άλλους στόχους ακόμα στην σεζόν και συνεχίζουμε».

Εν συνεχεία, ο προπονητής της «ομάδας του λαού» τόνισε πως ήταν δύσκολο να επικρατήσει του Παναθηναϊκού για τρίτη συνεχόμενη φορά, στο τέταρτο ματς: «Πιστεύω πως στο τέταρτο ματς στη “Nokia Arena” ήταν πολύ δύσκολο να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό και ειδικά για τρίτη φορά στη σεζόν».

Καταλήγοντας ο Μπλατ αποθέωσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι από τους λίγους παίκτες στην Ευρώπη που αξίζουν κάθε… ευρώ που αμείβεται. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και αληθινός νικητής. Αυτό το καταλαβαίνεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπου ξέρεις πως μπορεί να σε πληγώσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης