Σε μία λαμπρή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «Τhe HUB» στα Πετράλωνα, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της επίσημης εμφάνισης της Εθνικής Ελλάδας, με την οποία θα παραταχθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Θαναηλάκης, ενώ σε αυτήν παραβρέθηκαν οι περισσότεροι από τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (σ.σ.: εκτός από αυτούς του Ολυμπιακού, καθώς έχουν τον αγώνα με τη Ρούμπιν), ο Φερνάντο Σάντος, ο Σοφοκλής Πιλάβιος αλλά και ο Σάκης Ρουβάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εξαιρετική η νέα φανέλα! Ελπίζουμε να την αγαπήσετε όλοι σας, όπως κι εμείς. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο Euro» τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Καραγκούνης, ενώ από την πλευρά του ο Σοφοκλής Πιλάβιος ανέφερε:

«Αυτή η φανέλα που βλέπετε, θα ιδρώσει… Αλλιώς δεν γίνεται τίποτα μεγάλο και τίποτα σημαντικό. Αυτό δεν είναι άγχος για τους παίκτες μας… Τους ξέρω καλά. Αν χρειαστεί, θα τη ”ματώσουν” τη φανέλα. Ηγέτης η Adidas συνδεδεμένη με το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η επιλογή της Εθνικής μας από έναν τέτοιο κολοσσό δεν είναι τυχαία…».

Την παράσταση, πάντως, έκλεψε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας τη νέα φανέλα της ομάδας μας. «Είμαι κι εγώ θαυμαστής της εθνικής ομάδας. Μας χρειάζεται όλους, όπως κι εμείς, για να μας χαρίσει ψυχική ανάταση και δυνατές στιγμές. Όλοι μαζί σαν μία ομάδα πάμε για το Euro 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τι δεν θα έδινα για να είμαι μέσα στο γήπεδο μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής. Θα είναι όμως μαζί τους η σκέψη και η καρδιά μου, όπως κι όλων των Ελλήνων» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Ελπίζω αυτή η φανέλα να μας φέρει γούρι, να πάνε όλα καλά…» υποστήριξε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος είπε: «Θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο το καλοκαίρι στην τελική φάση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρουσίαση της φανέλας της εθνικής μας ομάδας έδωσαν το «παρών» οι Stavento, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Χάρης Σιανίδης.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Αθανασούλης

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης