Χρηματικά πρόστιμα σε έξι ΠΑΕ επέβαλε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, για παραβάσεις κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων της 18ης, 19ης, αλλά και της 4ης και της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόστιμα ύψους 2.000 ευρώ επιβλήθηκαν στους Γιώργο Σπανό και Άγγελο Αναστασιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου καλείται να πληρώσει το συγκεκριμένο πρόστιμο για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τις έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ ο προπονητής του ΠΑΣ για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις για την 19η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι: «Κατά την άφιξη της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας, δύο (2) άτομα stewart της εγκαλουμένης ανάμεσα σε αυτούς και ο Δ. ΤΣΙΚΟΣ, απευθύνθηκαν με έντονο ύφος στα άτομα της αποστολής, κάνοντας συστάσεις για σεβασμό προς τον Άρη»: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρω.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Γ.Σπανό (Πρόεδρος): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της , για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της κ. Γ.Σπανού: επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ.Σπανό την χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά τη 18η αγωνιστική

Α)ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Α.Αναστασιάδη (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Α.Αναστασιάδη: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Α.Αναστασιάδη χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 5η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 4η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Λεβαδειακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

* Οι υποθέσεις ΠΑΕ ΟΦΗ, ΟΦΗ Κ-20, ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Πανιώνιος (της 19ης αγωνιστικής) αναβλήθηκαν.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης