Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φώτη Παπουλή, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 της Δόξας Δράμας στο Ηράκλειο, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Ο επιθετικός των Ηρακλειωτών πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 50′ και στο 86′, χαρίζοντάς της έτσι το πολύτιμο «τρίποντο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Δραμινοί, οι οποίοι προέρχονταν από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους τον ΟΦΗ στο πρώτο μέρος, κι έτσι το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ωστόσο ανέλαβε δράση για λογαριασμό των Κρητικών ο Φώτης Παπουλής.
Ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου άνοιξε το σκορ στο 50’ όταν μετά από εκπληκτική πάσα του Ζορμπά, τελείωσε υποδειγματικά τη φάση κάνοντας το 1-0.

Στο 86’ ωστόσο ο Παπουλής χτύπησε και πάλι. Μετά από προσπάθεια του Καπάνταη ο στράικερ του ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματά των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Καμπάνταης, Σόουζα-Τριποτσέρης, Σικαλιάς

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα (79′ Πίτσος), Βάντο, Ζορμπάς (79′ Μπόντορ), Βερόν, Τζ. Λόπεθ, Παπουλής, Χ. Λόπεθ (85′ Γαλανόπουλος), Καμπάνταης.

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης):
Σέρεμετ, Ψυχογιός (61′ Αγγελούδης), Βέρτζος, Τριποτσέρης, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης (40′ Σοϊλέδης), Ρούτσης, Λεάντρο, Βάντερσον, Λίμα (76′ Στεργιανός), Αραβίδης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης