Η προσπάθεια της Λάρισας να επιστρέψει στα «σαλόνια» της Super League συναντάει συνεχώς εμπόδια τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με το τελευταίο να ακούει στο όνομα Τάσος Παπαπέτρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ρέφερι του συνδέσμου Αθήνας και οι βοηθοί του Χριστοδούλου και Δανέζης, με μία διαιτησία για… γέλια και για κλάματα, έγιναν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές στο επεισοδιακό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό, που διεξήχθη την Τετάρτη στο «AEL FC ARENA», για την 19η αγωνιστική της Football League.

Σκέφτεται να αποχωρήσει ο Πηλαδάκης

Οι διαιτητικές αθλιότητες του Παπαπέτρου ήταν τόσο απροκάλυπτες, κάνοντας έξω φρενών, ακόμη και τον, γνωστό για το χαμηλό του προφίλ, ιδιοκτήτη της Λάρισας, Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος δήλωσε αηδιασμένος με τα όσα εκτυλίχθηκαν, υπογραμμίζοντας ότι θα αποχωρήσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, βλέποντας την ομάδα του να… κατακρεουργείται, μπήκε στο αγωνιστικό χώρο στο 76ο λεπτό, μαζί με άλλους παράγοντες των «βυσσινί» και τους αναπληρωματικούς παίκτες του συλλόγου, φωνάζοντας: «Αλήτες! Αλήτες! Ντροπή. Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δείξτε τα, δείξτε τα…. Δεν πάει άλλο. Εγκαταλείπω. Φεύγω από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τα… εγκλήματα του Παπαπέτρου

Ένας καταλογισμός οφσάιντ από πλάγιο άουτ (ναι καλά διαβάσατε…) και μία λανθασμένη αποβολή στο 71′ και δη του στράικερ της ΑΕΛ, Γκρούμπιεσιτς, σε συνδυασμό με το γκολ των φιλοξενούμενων στο 74′ με τον Ντιόγκο, ήταν αρκετά για να εκτροχιάσουν την κατάσταση στον κάμπο και να ανάψουν τα αίματα.

Συγκεκριμένα, στο 46′ ο βοηθός Δανέζης έδωσε οφσάιντ (!) από πλάγιο άουτ του Κατσιαρού, όταν ο Γκρούμπιεσιτς βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, ενώ στο 71′, ο διαιτητής του ματς απέβαλε τον Σέρβο, αν και δεν υπάρχει κανένα χτύπημα στον αντίπαλο τερματοφύλακα (Γουμάγια) που σωριάστηκε στο έδαφος, κάνοντας θέατρο.

Τελείωσε μετά από τρεις ώρες και 12 λεπτά το ματς

Αποτέλεσμα των αστείων αποφάσεων του διαιτητικού τρίου ήταν να διακοπεί για περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά και να ολοκληρωθεί, έπειτα από τρεις ώρες και 12 λεπτά. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα του, παίρνοντας έτσι τη νίκη με 1-0.

Αυτό ωστόσο λίγη σημασία έχει, καθώς με τη συγκεκριμένη διαιτησία, εκτός από τη Λάρισα, χαμένο βγήκε και το ελληνικό ποδόσφαιρο, που θα βρίσκεται στην… εντατική, όσο σφυρίζουν ρέφερι του βεληνέκους του Παπαπέτρου.

Μάλιστα ενδεχόμενη τιμωρία της ΑΕΛ από την αθλητική δικαιοσύνη θα σημάνει το τέλος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κι αυτό γιατί, ο κύριος Παπαπέτρου και πολλοί άλλοι διαιτητές, σε μία περίοδο που οι ελληνικές ομάδες ψάχνουν με το… κιάλι υποψήφιους επενδυτές, έχουν βαλθεί με τις διαιτησίες τους να διώξουν και αυτούς που έχουν απομείνει στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με το έτσι θέλω…

Λάρισα (Νίκος Κεχαγιάς): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου (77′ Λαζιμάν), Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας, Βενετίδης (52′ Ζεκίνια), Καρανίκας, Βούζας (79′ Καούνος), Μπλέντι, Γκρούμπιεσιτς.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Καρατζάς, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Τριανταφύλλου, Ανάκογλου (82′ Σιάκκας), Κιάσσος, Γκούρτσας (46′ Μπανγκουρά), Παππάς (31′ Ντα Κόστα), Τάντιτς.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Χριστοδούλου, Δανέζης (Αθηνών)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης