Ανοιχτή την πόρτα για τον Γιώργο Αρβανιτίδη άφησε ο πρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης, ενώ για μία ακόμα φορά τόνισε ότι δεν πρόκειται να πέσει η ομάδα στη Γ’ Εθνική, αφού υπάρχουν παράγοντες που θα το αποτρέψουν.

«Δεν θα πάει ποτέ στη Γ’ Εθνική ο Άρης. Θα μπλοκάρουν τη διαδικασία οι πρώην παράγοντες. Εγώ ενημερώθηκα ότι κάποιοι παράγοντες του Άρη κάνουν κρούσεις σε ανταγωνίστριες εταιρείες από αυτές που μιλάμε εμείς, θεωρώντας τον Στεφανίδη «τελειωμένο» και με την προοπτική να αναλάβουν αυτοί», είπε χαρακτηριστικά ο Στεφανίδης σε δηλώσεις του στον «Arena 89,4»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στην περίπτωση Αρβανιτίδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε: «Μίλησα με τους οργανωμένους, με την ΚΜΑ και τον Ερασιτέχνη. Όλοι θεωρούν ιδανική την περίπτωση του Αρβανιτίδη. Πείτε μου λοιπόν, ποιος δεν τον θέλει; Για μένα το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό. Ο Αρβανιτίδης θέλει να δει μία ομάδα που θα λειτουργήσουν όλοι για το καλό της. Εμείς στον Άρη είμαστε διάφορες παρατάξεις. Ο Αρβανιτίδης μπορεί να μας ενώσει όλους. Φυσικά θα κάνω κι άλλη επαφή μαζί του. Ελπίζω να καταλάβει ότι όλοι τον θέλουν στον Άρη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης