Νέα προβλήματα αντιμετωπίζει η Ρέιντζερς όσον αφορά την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της, αφού η Πρέμιερ Λιγκ της Σκωτίας μελετά το ενδεχόμενο να της επιβάλει αφαίρεση ποινών και για τα επόμενα δύο πρωταθλήματα (σ.σ. έχει ήδη τιμωρηθεί με αφαίρεση 10 βαθμών για το τρέχον).

Ενδεχόμενη τιμωρία αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τη διαδικασία πώλησης των «διαμαρτυρόμενων», η οποία είναι σε εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή αναμενόταν να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα, καθώς έχουν ήδη κατατεθεί τρεις προσφορές, ωστόσο πλέον πρέπει πρώτα να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τα νέα δεδομένα.

Ένας εκ των διαχειριστών της ομάδας, ο Πολ Κλαρκ, δήλωσε σχετικά σε γραπτή δήλωσή του: «Πιστεύαμε ότι σήμερα θα ανακοινώναμε την αποδοχή μια εκ των τριών προτάσεων που έχουν κατατεθεί για τη Ρέιντζερς, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι δυνατόν, αφού πληροφορηθήκαμε από τη διοργανώτρια αρχή πως σχεδιάζει σημαντικές αλλαγές στις ποινές που επιβάλλονται σε ομάδες, οι οποίες δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Θα πρέπει να ενημερώσουμε τους πιθανούς αγοραστές και να περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή τους και αν θα αλλάξουν τις προτάσεις που έχουν ήδη κάνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης