Για το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει δείξει ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του μίλησε ο Γιάννης Σκόνδρας, επισημαίνοντας ότι ακόμη δεν βιάζεται για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Παράλληλα, ο ταλαντούχος δεξιός οπισθοφύλακας του Ατρομήτου αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ, ερωτηθείς για το αν οι Περιστεριώτες μπορούν να βγουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σημείωσε «Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Real News»:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ καλά στον Ατρόμητο. Διαβάζω κι εγώ (όσα έχουν γραφτεί για τον Ολυμπιακό), ακούω, αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Δεκέμβριο του 2013, κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος έχει τον πρώτο λόγο για μένα. Φιλοδοξίες ασφαλώς και έχω, όμως δεν βιάζομαι».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Όταν αποκλείεις Άρη και ΠΑΟΚ, αρχίζεις να πιστεύεις ότι μπορεί να παίξεις στον τελικό. Τα καταφέρουμε και πλέον ελπίζουμε στο καλύτερο. Ένα παιχνίδι είναι, όλα μπορούν να συμβούν, έστω και αν παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Χρειάζεται πάντως τύχη και συνέπεια στις εμφανίσεις μας. Η ουσία είναι ότι η σκληρή δουλειά με τον προπονητή μας αποδίδει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης