Την περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη έχει ξεχωρίσει ο Μίχαελ Σκίμπε, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός που θα βρεθεί την Πέμπτη στην Τούμπα για το παιχνίδι με την Σάλκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στην εφημερίδα «Forza»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα δείτε από κοντά τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Σάλκε; Είναι κάτι το ξεχωριστό για εσάς;

«Θα δω σίγουρα και τις δύο αναμετρήσεις, αλλά στο γήπεδο θα είμαι μόνο στον επαναληπτικό μαζί και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ αλλά και τον Ζήση Βρύζα. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην πατρίδα μου και σίγουρα είναι κάτι το ξεχωριστό. Στους πρώτους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, θα παρακολουθήσω τον Ολυμπιακό, καθώς θέλω να έχω άποψη για όλους τους Έλληνες παίκτες».

Από τον ΠΑΟΚ ποιον παίκτη θέλετε περισσότερο να παρακολουθήσετε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Γιάννης Μυστακίδης είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει τελευταία στον ΠΑΟΚ. Έχει εξέλιξη και περιθώρια για να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα. Σίγουρα είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθώ».

Πριν είπατε για τον Ολυμπιακό… Συμφωνείτε ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα;

«Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη εξέλιξη στο παιχνίδι του και το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ παίζουν πολύ καλά και αυτό φαίνεται και από την βαθμολογία. Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει μία διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα καθώς ήταν στο ξεκίνημα πιο αποτελεσματικός από τον ΠΑΟΚ. Μακάρι ο ΠΑΟΚ όπως και άλλες ομάδες εκτός της Αθήνας να καταφέρουν να πετύχουν κάτι, ώστε να αυξήσουν τον ανταγωνισμό και να βοηθηθεί με αυτό τον τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης