Ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός δεν έχει ξεπεράσει τον σοβαρό μυϊκό τραυματισμό του και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να έχουν αρχίσει σύμφωνα με δημοσιεύματα, να σκέφτονται μέχρι και το ενδεχόμενο της λύσης του συμβολαίου του Αφρικανού. Η επανεμφάνισή του παίρνει διαρκώς αναβολή, καθώς μόλις ανεβάζει ρυθμούς αισθάνεται ενοχλήσεις κι ακόμη δεν έχει αγωνιστεί στο «τριφύλλι».

Ο Σο αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Σιμάο και δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι, ενώ μετά την αποχώρηση του Κατσουράνη η παρουσία ενός ικανού μεσοαμυντικού γίνεται ακόμη περισσότερο αναγκαία. Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ο Γιάννης Αλαφούζος από κοινού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και το τεχνικό τιμ θα συσκεφτούν για να διαπιστωθεί πόσος χρόνος απαιτείται για να αγωνιστεί ο Σο. Σε περίπτωση που η επιστροφή του αργήσει πολύ ακόμη, δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμη και το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ποδοσφαιριστής είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι έχει ζητήσει από το ιατρικό τιμ να τον βοηθήσει όπως μπορεί για να επιστρέψει δυνατός.

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης