Την μετεγγραφή του στην ΑΕΚ χαρακτήρισε ως το καλύτερο γκολ της καριέρας του ο Δημήτρης Σιαλμάς στο περιθώριο της βράβευσής του για το best goal της 16ης αγωνιστικής της Super League.

«Η κορυφαία στιγμή για μένα ήταν όταν ήρθα στην ΑΕΚ. Δε θα συγκριθεί με κανένα γκολ που θα βάλω και με καμία εμφάνιση», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Έλληνας επιθετικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ότι το καλοκαίρι ελάχιστοι πίστευαν ότι θα μπορούσε να κερδίσει θέση βασικού, είπε: «Έχω μάθει τη ζωή μου να δουλεύω σκληρά και να μην τα παρατάω ποτέ. Δε νομίζω ότι με ένα γκολ ή μια καλή εμφάνιση δίνεις απάντηση σε κάποιους που σε αμφισβητούν. Πιστεύω ότι αν έχεις πίστη και ποτέ δεν τα παρατάς στη ζωή σου, γενικά σε όλες τις δουλειές, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, στο τέλος θα ανταμειφθείς».

Για τους τομείς στους οποίους βελτιώθηκε, ανέφερε: «Ξέρω ότι κάθε μέρα η προσπάθειά μου γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Προσπαθώ να δουλεύω όλο και περισσότερο, είτε σε τελειώματα, είτε σε ταχύτητα, είτε όπου αλλού χρειάζομαι, αυτό άλλωστε το ξέρουν καλύτερα οι προπονητές μου και αυτοί μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».

Για την απουσία του από το σαββατιάτικο αγώνα με τη Ξάνθη, είπε: « Η αλήθεια είναι ότι στεναχωριέμαι που δε θα αγωνιστώ, αφού από ένα λάθος του διαιτητή πήρα μια κόκκινη κάρτα. Αυτές τις μέρες θα κάτσω να δουλέψω, για να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης