Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ, μέσω της οποίας εκτιμά ότι η κατάσταση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και τη θεωρεί επικίνδυνη ακόμη και για την υγεία των αθλητών.

H ομοσπονδία επικαλείται έλεγχο που διενέργησε ο γιατρός της ομοσπονδίας, Διονύσης Χίσσας, και στον οποίο διαπιστώνει ότι δεν τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής στους χώρους προπόνησης, στα αποδυτήρια και το ιατρείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η δημιουργία λοιμώξεων είναι πιθανή, με αποτέλεσμα να είναι σε κίνδυνο η υγεία των αθλητών, αλλά και των εργαζομένων στους χώρους. Σύμφωνα με την έκθεση του κ. Χίσσα, η οποία στάλθηκε και στην ΓΓΑ, στο κλειστό προπονητήριο διαπιστώνεται παντελής έλλειψη καθαριότητας, ενώ είναι πιθανή η ανάπτυξη τρωκτικών. Εξίσου επικίνδυνη είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια και τις τουαλέτες, όπου κακοσμία και βρομιά κυριαρχούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και καταλήγει: «Όσο για το ιατρείο και το φυσιοθεραπευτήριο, η καθαριότητα το τελευταίο διάστημα είναι ανεπαρκής. Τα αποτελέσματα της έρευνας βρίσκονται ήδη στα χέρια της διοίκησης του Αγίου Κοσμά, η οποία καλείται άμεσα να αντιμετωπίσει την κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης