Το πρόσωπο των ημερών στην Ιταλία, Ντέλιο Ρόσι, μίλησε για το πρόσφατο περιστατικό μετά την επίθεσή του στον Άντεμ Λιάιτς. Αυτό του στοίχισε τη θέση του στη Φιορεντίνα, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως προκλήθηκε από τον Σέρβο άσο.

«Είναι δύσκολο για μένα να αποχαιρετώ τη Φλωρεντία. Δεν είμαι καλός στα λόγια και απλώς θα πω κάποιες σκέψεις μου, αν και θα κρατήσω κάποιες από αυτές για τον εαυτό μου. Δυστυχώς, η παρουσία μου στον πάγκο της Φιορεντίνα ολοκληρώθηκε. Ήταν μια περιπέτεια, στην οποία πίστεψα, κι ευχαριστώ την οικογένεια Ντέλα Βάλε για την εμπιστοσύνη. Λυπάμαι για το περιστατικό και ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, τους παίκτες μου, τον σύλλογο και τον Λιάιτς. Ποτέ μου δεν χτύπησα άνθρωπο, αλλά απαιτώ σεβασμό για την ομάδα και την οικογένειά μου. Για αυτόν τον λόγο αντέδρασα. Δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια. Αν κάποιος πειράξει την οικογένειά μου, δεν μπορώ να κάνω ότι δεν άκουσα. Δικαίως πληρώνω το τίμημα για τις πράξεις μου, που ήταν απαράδεκτες, αλλά κατανοητές από ανθρώπινη πλευρά» σχολίασε ο Ρόσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός τεχνικός απάντησε και σε όσους τον κατηγόρησαν: «Πολλοί ηθικολόγοι με έκριναν χωρίς να είναι εδώ και να ξέρουν την ιστορία μου. Οι Ινδοί λένε πως, προτού κρίνεις κάποιον, θα πρέπει να βρεθείς για λίγο στη θέση του. Συχνά τα λόγια μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερο πόνο από τα όπλα. Ποτέ δεν σήκωσα το χέρι μου στα παιδιά μου ή σε κάποιον άλλο».

Τέλος, ο Ρόσι, σχολίασε και την πορεία της Φιορεντίνα στη συνέχεια: «Το πλοίο έχει σχεδόν φθάσει στο λιμάνι, αλλά δεν έχει δέσει ακόμη. Υπάρχει ακόμη δρόμος και πρέπει οι άνθρωποι της Φιορεντίνα να μείνουν κοντά στην ομάδα. Οι προπονητές και οι παίκτες πάνε κι έρχονται, αλλά η ομάδα μένει».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης