ΠΣΑΚ: «Να σεβαστούν την ιστορία τους οι ομάδες»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012, 22:06
ΠΣΑΚ: «Να σεβαστούν την ιστορία τους οι ομάδες»
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) με ανακοίνωση που εξέδωσε κάλεσε τα μέλη του να είναι προσεκτικά στις συνεργασίες με τις ομάδες τους, ενώ παράλληλα τα προέτρεψε να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον σύνδεσμο.
 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ: «Αγαπητοί συνάδελφοι, για ακόμη μια χρονιά παρατηρείται το απεχθές σενάριο του "ξεφορτώματος" ανθρώπινου δυναμικού από αρκετές ομάδες  (κυρίως της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και Β’-Γ’ Εθνικής) οι οποίες υλοποιούν ή, όχι  τους στόχους τους, πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος και προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να εξοικονομήσουν χρήματα. Με λύπη αντιλαμβανόμαστε πως οι μοναδικοί που «πληρώνουν» το μάρμαρο, είμαστε εμείς.

Αθλητές που έχουν υπογράψει συμβόλαια βρίσκονται στον δρόμο, ποικιλοτρόπως και με διάφορα τεχνάσματα. Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης και της οικονομικής κρίσης  που σαρώνει τη χώρα, παρατηρούμε αύξηση αυτών των φαινομένων.

Καλούμε τα μέλη μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικά και να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Σύνδεσμο, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση και αντιμετώπιση των συμβάντων που προκύπτουν. Επίσης κάνουμε έκκληση προς τις ομάδες, να σεβαστούν την ιστορία τους  και το μπάσκετ. Όλοι μαζί πρέπει να το κρατήσουμε όρθιο τούτες τις δύσκολες ώρες».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012, 22:16