«Προτεραιότητά μας η ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012, 17:48
«Προτεραιότητά μας η ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα»
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φίλαθλους της για θετική εξέλιξη στο θέμα της αδειοδότησης, επισημαίνοντας ότι πλέον προτεραιότητά της είναι η ενίσχυση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εγκρίθηκε ο φάκελος που είχε κατατεθεί για την αδειοδότηση της ομάδας μας, δίνοντας της έτσι την άδεια συμμετοχής της στις διοργανώσεις της U.E.F.A. (UEFA Lisence) για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, καλεί τους φιλάθλους της όπως στο εξής να μην λαμβάνουν υπ' όψιν και παρασύρονται, από ανεύθυνα δημοσιεύματα, που στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος της και να δίνουν βάση μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ, μιας και αυτές εκφράζουν τις θέσεις αλλά και ενέργειες της.

Προτεραιότητα πλέον της διοίκησης είναι η ενίσχυση της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα, ώστε τη νέα σεζόν να συμμετάσχει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο πρωτάθλημα της Super League. Γι' αυτόν τον σκοπό, ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες, τόσο για την ανεύρεση καινούριου προπονητή, όσο και ποδοσφαιριστών, που θα καταστήσουν την ομάδα καθ' όλα ανταγωνιστική την νέα περίοδο».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012, 17:54