Aπό μία κλωστή κρέμεται κυριολεκτικά η ζωή του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού, ο οποίος την Κυριακή τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στα επεισόδια που σημειώθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Ν. Αλικαρνασσού, στη διάρκεια του αγώνα των Πειραιωτών με τον Ηρόδοτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεγάλο του… λάθος του Κωνσταντίνου Κατσούλη ήταν η αγάπη του για την ιστορική ομάδα του Πειραιά. Έτσι, ενώ ταξίδεψε μέχρι το Ηράκλειο για να απολαύσει τον αγώνα με τους Κρητικούς, έγινε «στόχος», όπως και οι υπόλοιποι φίλοι του συλλόγου, από ορισμένους ανεγκέφαλους οπαδούς των γηπεδούχων, και πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο τεχνικός του Εθνικού

 Όπως είναι φυσικό η οικογένεια του Εθνικού, καθώς και όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες φίλαθλοι είναι σοκαρισμένοι από τον σοβαρό τραυματισμό του 46χρονου οπαδού, ελπίζοντας ότι θα αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα τυφλής οπαδικής βίας.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, μιλώντας αποκλειστικά στο zougla.gr, εξηγεί πως ξεκίνησαν τα θλιβερά επεισόδια στον αγώνα της πρεμιέρας της Γ΄ Εθνικής, τονίζει ότι ο Κ. Κατσούλης δεχόταν κλωτσιές στο κεφάλι, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος, ενώ μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι ο Εθνικός θα κινηθεί νομικά εναντίων των δραστών της επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Οι δηλώσεις του τεχνικού των Πειραιωτών)

Ξέσπασε ο πατέρας του 46χρονου

Από την πρώτη στιγμή στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκε μετά το θλιβερό αυτό συμβάν ο άτυχος φίλαθλος  βρέθηκε ο πατέρας του ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του στο cretapost ότι «δεν αξίζει για ένα πρωτάθλημα να χαθεί μια ζωή ενός νέου ανθρώπου».

Ο πατέρας του 46χρονου φίλαθλουΧαρακτηριστικά τόνισε στην κάμερα του cretapost.gr ότι: «Ας ελπίσουμε ότι αυτό το γεγονός θα σημάνει κάτι κυρίως στην κοινωνία. Γιατί από τους αρμοδίους μην περιμένετε το οτιδήποτε. Πρέπει να γίνει κατανοητό πως στο γήπεδο πηγαίνουμε για να διασκεδάσουμε κι όχι να σκοτωθούμε. Δεν αξίζει για ένα πρωτάθλημα να χαθεί η ζωής ενός νέου ανθρώπου», επεσήμανε ο άτυχος πατέρας ενώ την ίδια ώρα κατήγγειλε ότι στο γήπεδο η αστυνομική παρουσία ήταν μηδαμινή».

Την ίδια ώρα ο πατέρας του 46χρονου αναφέρει ότι υπάρχει ιστορία της οικογενείας του με την ομάδα του Εθνικού και ο γιος του ήθελε να έρθει και ν’ απολαύσει το παιχνίδι: «Σαν οικογένεια έχουμε ιστορία με τον Εθνικό. Είχαμε αγωνιστεί τόσο εγώ όσο και οι γιοι μου στον Εθνικό ενώ τώρα ασχολούμαστε με τα διοικητικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πήγαμε ν’ αντιμετωπίσουμε τανκς. Πήγαμε να χαρούμε».


(Από το 1:47 έως το 3:07 είναι οι δηλώσεις του πατέρα του 46χρονου)

Στο 401 ο οπαδός του Εθνικού

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο φίλαθλος του Εθνικού, ο οποίος έπεσε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας στις κερκίδες του γηπέδου της Ν. Αλικαρνασσού.

Ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού
Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με αεροσκάφος τύπου C-130 από το «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από το απόγευμα της Κυριακής.

Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή. Η μεταφορά του από την Κρήτη έγινε με παρέμβαση και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού.



Οργανωμένοι Εθνικού: «Κράτα γερά αδερφέ»

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι του Εθνικού τα βάζουν με την Πολιτεία για όσα έγιναν την Κυριακή στην Κρήτη και ξεκαθαρίζουν πως τώρα τους νοιάζει μόνο η κατάσταση του άτυχου 46χρονου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα λόγια αυτές τις ώρες δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα και την οργή όλου του κόσμουΟι οργανωμένοι του Εθνικού του Εθνικού. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη της κατάστασης του «ψηλού» που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Είμαστε όλοι δίπλα του κι ελπίζουμε να νικήσει, όπως νικούσε όλες τις μάχες μέχρι τώρα στην ζωή του.

Για άλλη μια φορά ζήσαμε τις ίδιες καταστάσεις στα γήπεδα-καφενεία του κάθε χωριού της Ελλάδας. Μαστουρωμένοι χωριάτες σε συνεργασία με τις καφενειακές μπραβοδιοικήσεις να αλωνίζουν ανενόχλητοι από την πολιτεία και να βρομίζουν το ήδη σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τώρα, βγάλτε ανακοινώσεις με κροκοδείλια δάκρυα και αφορισμούς κι αρχίστε στις τηλεοράσεις ατελείωτες συζητήσεις για το «πρόβλημα» του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Θα επανέλθουμε με νέα αναλυτική ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν. Το μόνο που μας νοιάζει τώρα είναι να τα καταφέρει ο Κωστάρας…

Κράτα γερά αδερφέ!! Παλικάρια σαν κι εσένα δεν φεύγουν έτσι απλά!».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης