Αναβάλλεται η αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Μπέρνλι, λόγω περιστατικών μόλυνσης από τον Covid-19, λίγες ώρες πριν τη σέντρα για την 18η αγωνιστική της Premier League.

Περισσότερα από τα μισά (6 συνολικά) είναι, πλέον, τα ματς της 18ης αγωνιστικής της Premier League που έχουν αναβληθεί εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού σε αρκετές ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι και την Παρασκευή (17/12) ήταν γνωστή η αναβολή πέντε αγώνων του Σαββατοκύριακου, ωστόσο, σήμερα (18/12) η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε πως δεν θα διεξαχθεί ούτε η αναμέτρηση, Άστον Βίλα-Μπέρνλι, που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου (18/12) στο «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ.

Η μοναδική αναμέτρηση η οποία ζώσει την παρτίδα της αγωνιστικής δράης στην Αγγλία, είναι αυτή της Λιντς με την Άρσεναλ που πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο στις 19:30 στο Έλαντ Ρόουντ.

Έτσι οι αγώνες που δεν θα γίνουν σήμερα είναι πέντε (Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ, Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας, Μάντσεστερ Γ.-Μπράιτον, Άστον Βίλα – Μπέρνλι και Γουέστ Χαμ – Νόριτς), ενώ έχει αναβληθεί και ο αυριανός (19/12) του «Γκούντισον Παρκ», ανάμεσα στην Έβερτον και στην Λέστερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Άστον Βίλα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο σημερινός αγώνας της Premier League με την Μπέρνλι αναβλήθηκε λόγω του αυξανόμενου αριθμού θετικών τεστ Covid-19 μέσα στην ομάδα μας» αναφέρει η επίσημη ενημέρωση των «χωριατών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης