Την απόφαση να πουλήσει όλα τα μετάλλια που απέκτησε κατά τη διάρκεια της καριέρας του με τη Λίβερπουλ πήρε ο παλιός αρχηγός της, Τόμι Σμιθ.

Ο πρώην αμυντικός των «ρεντς», συμμετείχε σε 638 παιχνίδια από το 1963 έως το 1978 και κατέκτησε 4 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 2 Κύπελλα UEFA και ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 66χρονος σήμερα Σμίθ αποφάσισε να πουλήσει τα μετάλλιά του όπως επίσης και διάφορα αναμνηστικά.

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους: «Είχα μια υπέροχη καριέρα. Οι μνήμες που έχω όμως από αυτή είναι πιο σημαντικές για μένα από τα μετάλλια και τις εμφανίσεις. Μέρα με τη μέρα μεγαλώνω και τα χρήματα μου είναι πιο χρήσιμα από τα μετάλλια.

Δεν είμαι άλλωστε από τους ανθρώπους που τα έχουν κρεμασμένα στο σπίτι και τα καμαρώνουν κάθε μέρα. Είχα να τα δω δύο χρόνια καθώς βρίσκονταν στην τράπεζα. Σκέφτηκα λοιπόν “Τι στο καλό κάθονται και κάνουν εκεί;”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζουν πολλά χρήματα και το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν κερδίζει κάτι με το να τα έχει στην τράπεζα. Ούτε εγώ, ούτε η οικογένειά μου έχουμε κάποιο όφελος από αυτό. Θέλω λοιπόν να αφήσω κάτι πίσω μου. Κάποια οικονομική βοήθεια στην οικογένειά μου».

Για την ιστορία, υπολογίζεται ότι τα αναμνηστικά και τα μετάλλια του Σμιθ υπολογίζονται περίπου στις 120.000 λίρες.

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης