Πλατανιάς: «Εμείς αδικηθήκαμε…»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012, 16:49
Πλατανιάς: «Εμείς αδικηθήκαμε…»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πλατανιά στις διαμαρτυρίες της Παναχαϊκής για τη διαιτησία στον χθεσινό μεταξύ τους αγώνα στο Μάλεμε.

Οι διοικούντες την χανιώτικη ομάδα, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των Αχαιών, μέσω γραπτής δήλωσής τους, διατράνωσαν ότι αν κάποιος αδικήθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αυτοί ήταν οι γηπεδούχοι.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Πλατανιάς ανέφερε:

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, μας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που αντελήφθησαν τον νικηφόρο κατά τʼ άλλα, αγώνα με την ομάδα μας. Προφανώς, όσοι τη συνέταξαν θα βρίσκονταν σε άλλο γήπεδο καθώς το γεγονός και μόνο ότι αναφέρεται πως η κατοχή της μπάλας ήταν σχεδόν μοιρασμένη, όταν σε όλο το παιχνίδι μόνο μία ομάδα κράταγε τη μπάλα στα πόδια της και γενικώς προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο και αυτή ήταν η δική μας, μάλλον σε τέτοια συμπεράσματα οδηγούμαστε.

Ωστόσο, αν θέλει η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ να μπούμε σε μια διαδικασία να κρίνουμε τις αποφάσεις των διαιτητών που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με το τελικό αποτέλεσμα και την εξέλιξη που είχε το ματς, η φάση στον Φουρτάδο που είναι αντιαθλητικό χτύπημα θα έπρεπε να τιμωρηθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα και όχι με 2η κίτρινη.

Η θέση της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ είναι πως αν μια ομάδα αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, αυτή είναι η δική μας, η οποία θα έπρεπε να είχε κερδίσει πεντακάθαρα από τον τρόπο που αγωνίστηκε και τις ευκαιρίες που έχασε. Για όσους είδαν το παιχνίδι, η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είχε την τύχη με το μέρος της και η αναφορά για τη διαιτησία γίνεται ίσως για άλλους λόγους που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με ό,τι συνέβη στο Μάλεμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012, 17:01