«Νταμπλ» στα βραβεία της 20ης αγωνιστικής της Super League έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι Λεάντρο Μπεσέρα και Φώτης Κηπουρός κατέκτησαν τον διαγωνισμό του Best Goal και MVP αντίστοιχα.

Οι δύο παίκτες του «Άγιαξ» της Ηπείρου παρέλαβαν σήμερα τα βραβεία τους και στις δηλώσεις του αναφέρθηκαν στον νικηφόρο (2-1) εκτός έδρας αγώνα επί της Κέρκυρας, δίνοντας παράλληλα σύνθημα νικης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπεσέρα, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του Best Goal από το μέλος του Δ.Σ της ηπειρώτικης ΠΑΕ, Γιώργο Σουκοβέλο, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που παίρνω για δεύτερη φορά το βραβείο αυτό. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και είμαι ευτυχισμένος που παίζω στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Επιθυμία μου είναι να μείνει η ομάδα στη Superleague και να συνεχίζω να αγωνίζομαι σ’ αυτή».

Αναφερόμενος στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τόνισε: «Υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και τους 3 βαθμούς».

Όσον αφορά στο βραβείο του MVP της αγωνιστικής, αυτό παρέδωσε στον Φώτη Κηπουρό το μέλος του Δ.Σ και Υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ κ. Ξενοφών Βρόσγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος τερματοφύλακας στις δηλώσεις του, ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να παραλαμβάνω αυτό το βραβείο και μου δίνει περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα στο δύσκολο δρόμο που έχουμε χαράξει από την αρχή της χρονιάς. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που με ψήφισε και είναι μεγάλη τιμή για μένα να παραλαμβάνω ένα τέτοιο βραβείο μετά από πολλά χρόνια καριέρας».

Για το που αφιερώνει το βραβείο, υπογράμμισε: «Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, αφού αυτοί παίζουν τον βασικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο και παλεύουμε για τη νίκη και επίσης στον υπέροχο κόσμο μας που είναι ο δωδέκατος παίκτης σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη, Αν συνεχίσουμε έτσι θα του δώσουμε περισσότερες χαρές στη συνέχεια».

Αναφορικά με το επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο, τόνισε: «Είναι ακόμα δύσκολο παιχνίδι στο δρόμο μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία και από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε περισσότερο. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα πετύχουμε το στόχο μας».

Καταλήγοντας, μίλησε για τη συμβολή του Άγγελου Αναστασιάδη, επισημαίνοντας ότι: «Άλλαξε τη φιλοσοφία του κάθε ποδοσφαιριστή και κατ’ επέκταση της ομάδας. Θέλει να περάσει κάποια πράγματα σε θέματα ψυχολογίας αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι. Κατά κάποιο τρόπο τα κατάφερε και στα παιχνίδια υπάρχει συνεχής βελτίωση της ομάδας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης