Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση τους διέψευσαν τα σενάρια που τους θέλουν να βρίσκονται σε επαφή με άλλους προπονητές, υπογραμμίζοντας ότι επιθυμία τους είναι να παραμείνει ο Άγγελος Αναστασιάδης στον πάγκο και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 διευκρινίζει στους φιλάθλους ότι ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδος μας, αναμένει την απάντηση του προπονητή μας κ. Άγγελου Αναστασιάδη για την συνέχεια ή μη της συνεργασίας μας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο όπου επιθυμία όλων είναι να είναι θετική, ώστε να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του.

Τα οποιαδήποτε δημοσιεύματα, τεχνάσματα ατζέντηδων ή και δημοσιογράφων περί ανάπτυξης προπονητολογίας για δικούς τους σκοπούς, κάνουν κακό στην ομάδα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς δεν υπάρχει καμία συζήτηση ή συνάντηση με τον οποιονδήποτε, εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, εφόσον υπάρχει δεδομένη η επιθυμία της διοίκησης και όλων για την συνέχεια της συνεργασίας μας με τον κ. Αναστασιάδη και εφόσον αναμένουμε την απάντηση του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι οι Ηπειρώτες βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Άγγελου Αναστασιάδη.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης