Μόνο απροσπέλαστο… φρούριο δε θυμίζει τη φετινή σεζόν η Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει χάσει αρκετά παιχνίδια από αυτά που έχει δώσει στην έδρα του.

Πιο συγκεκριμένα ο «δικέφαλος» του Βορρά με τη χθεσινή ήττα (2-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα συμπλήρωσε 72 μέρες χωρίς νίκη στο γήπεδό του (σ.σ.: η τελευταία ήταν με τον Πανιώνιο στις 21/1), γεγονός που συνιστά αρνητικό ρεκόρ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ έχει μάλιστα αρνητικά αποτελέσματα σε έξι διαδοχικά παιχνίδια. Τέσσερα για το πρωτάθλημα, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1964-65, και δύο για το Κύπελλο Ελλάδος και το Europa League.

Το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο (1-2 στην παράταση) και συνεχίστηκε με την ήττα από τον Ολυμπιακό (0-2), το 0-0 με τον Άρη, την ήττα από την Ουντινέζε με 0-3 στην Ευρώπη και τον αποκλεισμό, την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-3 και τέλος την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως ως τώρα ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα μετράει στην έδρα του απώλειες 18 βαθμών, που είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας 15ετίας και θα διευρυνθεί ακόμα περισσότερο αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη στον αγώνα με την Δόξα Δράμας, τη Μεγάλη Τετάρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης