Σαν να μην έφτανε στον Παναθηναϊκό η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, που τον… γκρέμισε από την κορυφή της Super League, καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα από την εξέλιξη της αποθεραπείας του Σεμπάστιαν Λέτο.

Πιο συγκεκριμένα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός άσος στο γόνατό του, όχι μόνο δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση, παρά την όποια αισιοδοξία υπήρχε, αλλά ο παίκτης αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις την Κυριακή και έτσι μόνο με… θαύμα θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και πιθανότατα το ματς της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Σέμπα», ο οποίος απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του τον τελευταίο ενάμισι μήνα, προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς χθες στην Παιανία, ωστόσο στο τρέξιμο που έκανε, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, λόγω της χονδροπάθειας που τον ταλαιπωρεί.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη λοιπόν, όπως προαναφέραμε, η συμμετοχή του Αργεντινού άσου στα δύο προσεχή ντέρμπι -που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα- είναι κυριολεκτικά στον… αέρα.

Κι αυτό γιατί, πέρα από τους πόνους που νιώθει ο παίκτης, έχει μείνει πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση λόγω της παρατεταμένης απουσίας του από την ενεργό δράση.

Πήγε στην Ιταλία για εξετάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Αργεντινός άσος το απόγευμα της Δευτέρας, συνοδευόμενος από τον γιατρό του Παναθηναϊκού, «πέταξε» για την Ιταλία, ώστε να επισκεφθεί ειδικό κέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Σέμπα» αναμένεται να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων από τις οποίες θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του, ενώ θα γίνουν γνωστοί και οι λόγοι για τους οποίους δεν είναι σε θέση ακόμη να προσφέρει τις υπηρεσίες του, παρά την απουσία του για τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης