Απών θα είναι, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Σεμπάστιαν Λέτο από τα δύο προσεχή ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός άσος των «πράσινων» υπεβλήθη σε εξετάσεις στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο και είναι η αιτία της απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» τον τελευταίο 1,5 μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Λέτο θα πρέπει να συνεχίσει τη συντηρητική αγωγή στο γόνατο για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Όπερ σημαίνει ότι ο «Σέμπα», ο οποίος μάλιστα, στο διάστημα αυτό θα παραμείνει στην Ιταλία, θα χάσει σίγουρα τους αγώνες του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι έπειτα από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Μπολόνια, παρουσία και με τη συνεργασία του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, κ. Π. Κουλουμέντα, και η νέα γνωμάτευση που προέκυψε είναι ότι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση των ενοχλήσεων στο γόνατο του αθλητή είναι η συνέχιση της συντηρητικής θεραπείας που ακολουθούσε και κατά το διάστημα που προηγήθηκε στην Παιανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χρόνος που θα απαιτηθεί μέχρι την αποκατάσταση του αθλητή εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της αποκατάστασης αποφασίστηκε από κοινού ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας του στο κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης