Ο Γιάννης Αλαφούζος άνοιξε τα χαρτιά του και παρουσίασε στους 39 από τους συνολικά 140 μικρομετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το σχέδιο που έχει εκπονήσει για τη σωτηρία του συλλόγου.

Στη συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ προέβη σε πλήρη ενημέρωση για το πλάνο εξυγίανσης που έχει για την ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ανέλυσε στους παρευρισκόμενους τα σχέδια του για τη σύσταση εταιρείας λαϊκής βάσης, που κατά τη γνώμη του θα βγάλει το σύλλογο από το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει.

Εκ μέρους της διοίκησης το «παρών» έδωσαν, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Δημήτρης Γόντικας, καθώς και τα μέλη, Σιωπήλης και Κωνσταντίνου.

Ο άνθρωπος που «τρέχει» τα θέματα του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε στους μικρομετόχους πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του (σ.σ. κεφάλαιο λαϊκής βάσης), πριν τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπροσθέτως, ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε την απόφαση να υπάρχουν τιμές ενίσχυσης της ΠΑΕ για όλα τα βαλάντια, ώστε να συμμετάσχουν όσοι γίνεται περισσότεροι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα έχουν και δικαίωμα ψήφου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίδραση των μικρομετόχων ήταν θετικά στα όσα άκουσαν, ωστόσο, ξεκαθάρισαν πως δεν θα βιαστούν και θα περιμένουν να δουν πρώτα τις κινήσεις-προθέσεις των βασικών μετόχων, προκειμένου να συνεισφέρουν και αυτοί από την πλευρά τους.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης