Tον τελευταίο του αγώνα για την κανονική περίοδο της Super League θα δώσει αύριο ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα φιλοξενήσει στις 19.00 στο -κεκλεισμένων των θυρών- ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό με στόχο τη νίκη, η οποία, αν επιτευχθεί, θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη για το «τριφύλλι» στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν με μία πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το ματς με τους Αγρινιώτες, οι οποίοι θέλουν πάση θυσία νίκη, για να διεκδικήσουν τις ελπίδες τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, από την οποία θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Σιμάο, Κατσουράνης, Μαρίνος και Κλέιτον, καθώς και οι Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Καρνέζης, Φουρλάνος, Καπίνο και Μαυρίας.

Ο Πορτογάλος προπονητής απέκλεισε και τους δύο τερματοφύλακες που υπερασπίστηκαν την εστία του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν και ετοιμάζει για βασικό τον Κοτσόλη (στην 8άδα συμπεριελήφθη και ο Λαγός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η 18άδα του «τριφυλλιού»: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Καραγκούνης, Λαγός, Τοτσέ, Κουίνσι, Πετρόπουλος, Ρούντολφ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης