Μετά τον Ανδρέα Βγενόπουλο, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν σήμερα και με τον Νικόλα Πατέρα, στην προσπάθεια που κάνουν να αποφύγει η ομάδα τον… λαιμητόμο (αποκλεισμός από την Ευρώπη) της UEFA.

Το ραντεβού των παλαιμάχων με τον πρώην πρόεδρο του τριφυλλιού» που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία του στο Κολωνάκι και διήρκησε περίπου δύο ώρες, ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 15:30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νικόλας Πατέρας στη συνάντηση με τους παλαιμάχους εμφανίστηκε θετικός να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τους διαμήνυσε ότι είναι διατεθειμένος να συμβάλλει οικονομικά στην ομάδα, σύμφωνα με το ποσοστό του στην ΑΜΚ που τρέχει, αρκεί να βάλουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι τα ποσοστά τους.

Η θέση αυτή του κ. Πατέρα, αφήνει ανοικτό το… παράθυρο επιστροφής του Γιάννη Βαρδινογιάννη στα κοινά, παρά το γεγονός ότι ο «Τζίγκερ» έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να λάβει μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση πάντως, που αυτό συμβεί, ο Νικόλας Πατέρας θα βάλει 800.000 ευρώ περίπου στην «πράσινη» ΠΑΕ, ποσό που αντιστοιχεί στο 5% των μετοχών που διαθέτει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντιπροσωπεία των παλαιμάχων θα έχει αύριο επαφές με τον Αδαμάντιο Πολέμη και τον Μιχάλη Ζολώτα, ενώ θα επιδιώξει ραντεβού και με τους Γιώργο Νίκα, Γιάννη Ξύλα και Παναγιώτη Δάβαρη.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης