Στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague μίλησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, επισημαίνοντας πως σε κάθε παιχνίδι δίνει το 100% των δυνατοτήτων του.

Παράλληλα, ο διεθνής γκαρντ δήλωσε ευλογημένος που παίζει μπάσκετ και μάλιστα σε τόσο υψηλό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άσος των Πειραιωτών:

Για το παιχνίδι που έχει να θυμάται πως έδωσε το 100% των δυνατοτήτων του: «Σε κάθε παιχνίδι θέλω να είμαι έτσι, δεν είναι μόνο ένας αγώνας. Σίγουρα, υπάρχουν κάποια παιχνίδια στην καριέρα σου που είναι διαφορετικά, ωστόσο θέλεις πάντα να είσαι έτσι, να δίνεις πάντα το 100%, είτε έχεις παίξει καλά είτε όχι. Το θέμα είναι να πηγαίνεις μετά στα αποδυτήρια ή στο σπίτι σου και να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου πως τα έχεις δώσει όλα. Είμαι ευλογημένος που παίζω μπάσκετ και προσπαθώ να δίνω πάντα το καλύτερο. Είναι ξεχωριστό να παίζεις μπάσκετ, ειδικά σε τέτοιο επίπεδο».

Για το πώς αισθάνθηκε στο Βερολίνο, στο πρώτο του Φάιναλ Φορ: «Είναι σίγουρα σπουδαίο, αλλά ξέρετε δεν ήταν κάτι καινούργιο για εμένα. Είχα στο παρελθόν εμπειρίες με την Εθνική Ελλάδας και ήξερα πώς να είμαι έτοιμος για τέτοιου είδους διοργανώσεις. Τίποτα δεν είχε αλλάξει στο μυαλό μου. Σκεφτόμουν το τρόπαιο και ήξερα πως, όταν πας σε ένα Φάιναλ Φορ, πρέπει να κερδίσεις δύο παιχνίδια για να βρεθείς στην κορυφή της Ευρώπης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, σου δίνει μεγάλο κίνητρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης