Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί αύριο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Πανιώνιος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στη NOVA o Δημήτρης Σιόβας.

O αμυντικός των «κυανέρυθρων», παράλληλα, μίλησε για το ενδεχόμενο να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το EURO της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Λεβαδειακού. Μας έφυγε ένα μεγάλο άγχος που είχαμε για την παραμονή. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και μαθηματικά χρειαζόμαστε δύο πόντους. Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη και σίγουρα θα πάμε για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Εκτός από τον Λέτο, ο Παναθηναϊκός δεν είχε στα παιχνίδια που παίξαμε κάποιο άλλο επικίνδυνο σημείο που πρέπει να προσέξουμε» ανέφερε αρχικά για το ματς και συμπλήρωσε για το κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ:

«Καλύτερα να είχε κόσμο το γήπεδο, καθώς είναι καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές. Εμείς θα πάμε στο ΟΑΚΑ γιατί έχουμε δείξει ότι τα παλεύουμε τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες και το δείξαμε αυτό στον πρώτο γύρο και στο ένα κερδίσαμε και στο άλλο είδαμε πως χάσαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για το Euro του καλοκαιριού τόνισε: «Εν όψει EURO, το μυαλό μου βρίσκεται στην κλήση στην Εθνική. Κατάφερα να το πετύχω αυτό πέρυσι. Προσπάθησα και φέτος να βελτιωθώ και θεωρώ ότι έχω κάνει κάποια βήματα μπροστά. Εξαρτάται από τον Σάντος αν θα με καλέσει ή όχι».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης