Χωρίς προβλήματα (πλην του Χατζηθεοδωρίδη που ταλαιπωρείται από ίωση) ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/12) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (Κυριακή 19/12, 19:30) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ο Βέλεθ ακολούθησε για δεύτερη σερί μέρα πρόγραμμα αποφόρτισης, αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας του απ’ το βασικό σχήμα, ενώ όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος στην «πράσινη» ενδεκάδα ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα των παικτών του «τριφυλλιού» περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή του αγώνα την οποία συγκροτούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Εκτός έμειναν ακόμη ο ανέτοιμος Πούγγουρας (έχει μόλις επιστρέψει στις προπονήσεις έπειτα από 1,5 μήνα απουσίας μετά το κάταγμα στο μετατάρσιο) και ο Μπουζούκης που οδεύει προς… αποχώρηση τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης