Παναθηναϊκός: «Ενισχύουν την αναξιοπιστία του ποδοσφαίρου»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012, 17:08
Παναθηναϊκός: «Ενισχύουν την αναξιοπιστία του ποδοσφαίρου»

Επιθετική ανακοίνωση εναντίον της Super League εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μία φορά την αντίθεσή της στην απόφαση αναστολής του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» επεσήμαναν ότι διαφωνούν με τις ανακοινώσεις του συνεταιρισμού, ενώ μεταξύ άλλων τόνισαν ότι περιμένουν να δουν τα αντανακλαστικά της Λίγκας για τις διαρροές του Ολυμπιακού περί... φιλικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις σε θεσμικό επίπεδο θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Η απόφαση για αναστολή του πρωταθλήματος δεν εξυπηρετεί σε τίποτα τη λίγκα και τις ομάδες επί της ουσίας και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά ως προς τις σκοπιμότητες που την επέβαλαν. Τέτοιες ενέργειες είναι που ενισχύουν την αναξιοπιστία του προϊόντος στην αγορά και δίνουν πάτημα σε όσους πολεμούν το αυτοδιοίκητο επικαλούμενοι ότι εξυπηρετεί ''μαφιόζικες'' πρακτικές.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι αντίθετη στην απόφαση για αναστολή του πρωταθλήματος και αυτό δηλώθηκε ρητά και στην τηλεφωνική συνομιλία του Προέδρου της ΠΑΕ με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Άρης πριν τη συνεδρίαση. 

Επιπρόσθετα είμαστε αντίθετοι τόσο με το πνεύμα όσο και με το ύφος της πρόσφατης ανακοίνωσης της λίγκας, για την οποία ουδέποτε ενημερωθήκαμε και η οποία δεν συνάδει σε καμιά περίπτωση με το ύφος που αρμόζει στο Συνεταιρισμό. Η Super League οφείλει, αντί κινήσεων εντυπωσιασμού και άνευ ουσιαστικού αντικρίσματος, να θωρακίζει με ουσιαστικότερους τρόπους το Ποδόσφαιρο και τις ομάδες.

ΥΓ.: Επειδή υπέπεσε στην αντίληψή μας μια διαρροή ''κύκλων'' της ΠΑΕ Ολυμπιακός που χαρακτήριζαν τον αγώνα Εργοτέλης-Παναθηναϊκός "φιλικό", περιμένουμε να δούμε αν τα αντανακλαστικά και η ευθιξία της λίγκας θα λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο που είχαν λειτουργήσει σε αντίστοιχο πρόσφατο περιστατικό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012, 17:28