Χωρίς τον Σεμπάστιαν Λέτο πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία των «πράσινων», ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Αργεντινός άσος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατό του κι έτσι δεν πήρε μέρος ούτε στο σημερινό πρόγραμμα, αφού πρώτα εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυριανή ημέρα είναι καθοριστική για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς.

Ο Λέτο θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο πρόγραμμα και αν τα καταφέρει, τότε η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Από εκεί και πέρα, ο Κουίνσι ξεκίνησε θεραπεία και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπουμσόνγκ συνέχισε με ασκήσεις στο γυμναστήριο ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο τραυματίας Ρούντολφ.

Επεισόδιο Νίνη-Χριστοδουλόπουλου

Ένα δυνατό μαρκάρισμα του Σωτήρη Νίνη στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ήταν η αιτία για να προκληθεί ένταση στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως με περισσότερες συνέπειες.

Οι δύο παίκτες λογομάχησαν αρχικά, ανταλλάσσοντας κάποια… γαλλικά, ωστόσο οι πιο ψύχραιμοι φρόντισαν αμέσως να ηρεμήσουν τα πράγματα προτού πάρουν διαστάσεις.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι δύο ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», οι οποίοι επέστρεψαν πρόσφατα στις προπονήσεις, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους, κατάλαβαν το λάθος τους και έδωσαν αμέσως τα χέρια.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης