Το πλάνο που έχει εκπονήσει για τη σωτηρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της λαϊκής βάσης, θα παρουσιάσει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας, ο οποίος στη διάρκεια της Γ.Σ. της 8ης Μαΐου είχε προχωρήσει σε μία σύντομη παρουσίαση του σχεδίου του για τη μετατροπή των «πράσινων» σε μία ΠΑΕ λαϊκής βάσης, αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει το πλάνο του για το «τριφύλλι» την Τετάρτη το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο κ. Αλαφούζος έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους μετόχους, ανεξαρτήτως ποσοστού, να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το εγχείρημα του.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η η εκδήλωση αφορά κυρίως τους μικρομετόχους, οι οποίοι επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά, αλλά δεν έχουν επαρκή ενημέρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί οι Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος και Πατέρας τα έχουν πει κατ’ ιδίαν πριν μερικές ημέρες με τον ιδρυτή του «Σωματείου Φίλων Παναθηναϊκού» και ως εκ τούτου δεν συντρεχει λόγος να παραστούν στην ενημέρωση.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης