Στον ισχυρισμό ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος έψαχνε αφορμές για να μη σχηματίσει διοίκηση στη γενική συνέλευση της Τετάρτης, προχώρησαν άνθρωποι του περιβάλλοντος του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

«Μπορούσε να εκλέξει όσους ήθελε από το συμβούλιο. Απλά δεν ήθελε! Και όταν διαπίστωσε ότι μπορεί να εκλέξει νέο διοικητικό συμβούλιο με όλους τους τρόπους, θυμήθηκε πάλι τη ΓΗΠΕΛ» λεγόταν από πλευράς του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έδωσε το «παρών» ούτε είχε εκπρόσωπο στη σημερινή Γ.Σ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα τονιζόταν από το περιβάλλον του Τζίγκερ πως ο «Mr MIG» είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει ό,τι θέλει με βάση τις μετοχές του πλειοψηφικού πακέτου, αφού-όπως επισημαινόταν από αυτό, υπήρχε σχετική εξουσιοδότηση που τον καθιστούσε εκπρόσωπο του 65%.

Παράλληλα η πλευρά Τζίγκερ κατέστησε σαφές πως το επιχείρημα ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν δέχεται την εξουσιοδότηση για να μην αναλάβει τις ευθύνες του μεγαλομετόχου δεν ευσταθεί, υπογραμμίζοντας πως η εκπροσώπηση δεν συνεπάγεται και απόκτηση μετοχών.

«Πρέπει να καταλήξουμε επιτέλους για το ποιος έχει τις ευθύνες, το ΔΣ ή οι μέτοχοι; Γιατί δεν γίνεται όποτε μας βολεύει να μην κάνουμε ΔΣ γιατί έχει ευθύνες και όποτε μας βολεύει να λέμε ότι η ευθύνη ανήκει στους μετόχους», τονίζεται από το περιβάλλον του «Τζίγκερ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην υπόθεση της ΓΗΠΕΛ, η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη επανέλαβε ότι όλα τα στοιχεία, με επίσημα έγγραφα και αποφάσεις, είναι στη διάθεση όποιου τα ζητήσει.

«Αν ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν καλύπτεται ούτε από αυτά, αναγκαστικά θα πρέπει να δοθεί λύση δικαστικώς όπως έχει απειλήσει από την προηγούμενη γενική συνέλευση. Ας το κάνει και ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από αυτό λέγοντας ότι τον εμποδίζει να διοικήσει και να σώσει τον Παναθηναϊκό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης