Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ευχαριστημένος από τον Παναθηναϊκό μέχρι τις αποβολές, ενώ τόνισε πως το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός ήταν κανονικό και το γκολ που ακυρώθηκε στην ΑΕΛ δεν ήταν οφσάιντ.

«Ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να το πάρουμε εύκολα και ήρθαν όπως ήρθαν στο τελευταίο τέταρτο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι το σημείο των δύο αποβολών. Παίξαμε καλά, γρήγορα, με εξαίρεση ένα σουτ δεν μας απείλησαν. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ και τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Ίσως όλα αυτά έγιναν για να πανηγυρίσουμε πιο πολύ μια τέτοια νίκη. Θέλουμε καλύτερα τελειώματα. Πολλές φορές πηγαίναμε στην ίδια ευθεία, δεν είχαμε κάποιον παίκτη πίσω. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Μέχρι το τελευταίο λεπτό το πιστέψαμε. Για αυτό βάλαμε και τον Μολέδο μπροστά. Μας βοήθησε και η μπάλα και κερδίσαμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια που μας έδωσε. Εμείς πρέπει να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι και να ανταποδώσουμε αυτήν τη βοήθεια που έχουμε» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το σκληρό παιχνίδι της ΑΕΛ: «Είναι λογικό. Ο αντίπαλος δεν είναι σε καλή βαθμολογική θέση. Είναι φυσιολογικό. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον αντίπαλο. Το πρόβλημα δεν ήταν η ΑΕΛ, ήμασταν εμείς που δεν τελειώσαμε το ματς».

Για την αποβολή του Άλτμαν: «Ήταν μια κακή στιγμή. Δεν έχει ξαναγίνει. Ήταν μια φάση που αντέδρασε με μεγάλη νευρικότητα. Μην ξεχνάμε πως και εμείς έχουμε πολλά στο μυαλό. Άλλοι είναι πιο νευρικοί. Είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνει σίγουρα».

Για τα παράπονα της ΑΕΛ: «Το πέναλτι ήταν καθαρό. Νομίζω δεν ήταν οφσάιντ. Ο διαιτητής σφύριξε πριν γίνει η φάση. Από τον πάγκο φαινόταν πως ο παίκτης καλυπτόταν. Μπορούμε να δώσει πέναλτι και στο πρώτο μέρος. Είναι λάθη που γίνονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Χίλιεμαρκ: «Έχουμε πολλά προβλήματα. Μας λείπουν αρκετοί παίκτες. Ο Όσκαρ είναι παίκτης που τρέχει πολύ, έχει καλή κίνηση, θέλαμε να βγάζουμε τον κρυφό παίκτη, δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός, αλλά ήταν στην τελευταία φάση. Σήμερα βγάλαμε πράγματα και είμαι ευχαριστημένος. Μας έλειψε το τελείωμα».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης