Έξαλλος είναι ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» για τη διαιτησία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

«Είχαμε πληροφορίες πριν το ματς και βγάλαμε μια ανακοίνωση αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα γίνονταν τέτοια πράγματα. Έχει ξεφύγει η κατάσταση, μιλάμε για εγκληματική οργάνωση. Χρειαζόμαστε έδρα και σκεφτόμαστε να γυρίσουμε την ομάδα στη Λεωφόρο», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Κώστας Κατσουράνης άφησε και εκείνος αιχμές για τη διαιτησία, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την αποβολή του.

«Ζητώ συγγνώμη από τη Διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ομάδας. Υπεύθυνος για την ισοπαλία είμαι εγώ. Δεν επιτρέπεται, με βάση την εμπειρία μου, αλλά και ως αρχηγός της ομάδας, να χάνω την ψυχραιμία μου, αλλά κάποιες φορές αυτό είναι ανθρώπινα δύσκολο. Παίζω 20 χρόνια επαγγελματικά ποδόσφαιρο και είμαι σε θέση να διακρίνω τη συμπεριφορά και τις διαθέσεις όλων στο γήπεδο. Μηδενός εξαιρουμένου», ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή του, η οποία «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα των «πρασίνων».

Ο Έλληνας διεθνής αποβλήθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζήτημα της διαιτησίας αναμένεται να απασχολήσει και την αγωνιστική σεζόν 2012-2013 καθώς ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, για άλλη μια φορά φαίνεται η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στην ομάδα Ποδοσφαίρου και την αντίστοιχη στην Καλαθοσφαίριση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον τελικό του Final4 της Ευρωλίγκα στο Βερολίνο, όταν η αρμάδα του Ομπράντοβιτς έβαλε μέσα στα καλάθια τόσο τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο και τον… ανεκδιήγητό Ισπανό διαιτητή Αρτεάγκα.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης