Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο ο Κώστας Σταφυλίδης. Η εφημερίδα «Εξπρές» υποστηρίζει ότι ο διεθνής αριστερός μπακ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και συνδέει την εξέλιξη αυτή με ένα ενδεχόμενο ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους για δανεισμό με οψιόν αγοράς όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Συγκεκριμένα η γερμανική εφημερίδα υποστηρίζει, ότι η Λεβερκούζεν είναι κοντά στην απόκτηση του αριστερού μπακ Πάτρικ Βαν Άνοολτ που ανήκει στην Τσέλσι και αγωνίζεται στην Φίτεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λέει λοιπόν ότι αυτή η υπόθεση μπορεί να σημάνει το τέλος του Σταφυλίδη στη Λεβερκούζεν. Και εκεί αναφέρει την πρόταση δανεισμού, που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός. Ο Σταφυλίδης που αναδείχθηκε στον ΠΑΟΚ, έχει μάνατζερ τον Πολ Κουτσολιάκο. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο συγκεκριμένος μάνατζερ που έχει συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό να πρότεινε τον 20άχρονο, που έχει αγωνιστεί φέτος μόλις οκτώ λεπτά στη Μπουντεσλίγκα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης