Ολυμπιακός: Αιχμές για τη διαιτησία και τον... Ομπράντοβιτς

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012, 23:00
Ολυμπιακός: Αιχμές για τη διαιτησία και τον... Ομπράντοβιτς
Μία ανακοίνωση σε ειρωνικό τόνο εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή τα παράπονα που είχε από τους διαιτητές του σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες εξαπέλυσαν επίθεση στην ΚΕΔ, την ΕΟΚ αλλά και τον Ομπράντοβιτς, τον οποίο «κατηγορούν» πως έδωσε εντολή στους παίκτες του να προσποιούνται, για να κερδίσουν φάουλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον χθεσινό αγώνα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί δημόσια όλους όσους συμβάλλουν για την άνοδο και αξιοπιστία του Ελληνικού Μπάσκετ και ιδιαίτερα σύσσωμη την ΕΟΚ και την ΚΕΔ.

Είμαστε βέβαιοι ότι η οδηγία του προπονητού του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες του να προσποιηθούν (!) για να πάρουν επιθετικό φάουλ έγινε με αμιγώς αγωνιστικά κριτήρια. Είναι δε άσχετη με τα σφυρίγματα συγκεκριμένου διαιτητή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, για τον οποίο κάναμε ειδική επισήμανση στην ΚΕΔ πριν από την έναρξη του αγώνα, η οποία δυστυχώς βγήκε αληθινή.

Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν τη χαραυγή...!».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012, 23:33